Maya Sar oduševila publiku u Mostaru

Kantautorica Maya Sar održala je u Mostaru treći koncert u okviru regionalne turneje “Live in Theater”.
Maya i njen desetočlani ansambl publici su priredili još jednu noć za pamćenje. Nakon rasprodatih pozorišta u Tuzli i Banja Luci, regionalna turneja nastavljena je u punoj dvorani Hrvatskog doma Herceg Stjepan Kosača. Publika je sa velikim oduševljenjem uživala u izvedbama Mayinih pjesama poput “Korake ti znam”, “Krive riječi”, “Naša ljubav, naša kuća” ali i njenim autorskim kompozicijama koje je pisala za druge izvođače, među kojim su Tereza Kesovija, Zdravko Čolić, Karolina Gočeva i mnogi drugi.

“Predivna mostarska publika nam je dala mnogo razloga da se poželimo što prije vratiti u ovaj grad”, izjavila je Maya nakon mostarskog koncerta.

Poseban ambijent Mayinih nastupa u sklopu turneje “Live in Theater” upotpunjen je gostujućim muzičarima, a njen gost iznenađenja na koncertu u Mostaru bio je Nermin Puškar.

Regionalna turneja “Live in Theater” bit će nastavljena 06. maja gala koncertom u Narodnom pozorištu u Sarajevu, te koncertom u Bosanskom narodnom pozorištu u Zenici 20. maja.

Ulaznice za sarajevski koncert u prodaji su na blagajni Narodnog pozorišta Sarajevo.

Izvor: http://www.klix.ba/magazin/muzika/maya-sar-odusevila-publiku-u-mostaru/160429033

Leave a
Comment
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Muzički Atelje Maya Sar

Muzički atelje “Maya Sar” nastao je iz ljubavi i želje da se dugogodišnje pedagoško, studijsko i scensko iskustvo Maye Sar prenese ljubiteljima muzike raznih generacija. Osnovni