MAYA SAR MOSTARU SPREMA TEATARSKI SHOW ZA PAMĆENJE

Koncert će upotpuniti velike glazbene zvijezde s hrvatske glazbene scene što će dati posebno ozračje ovom pomno pripremljenom koncertu.
“Zajedno sa svojim 10-članim bendom mostarskoj publici donosimo koncert na kojemu je glazba u prvom planu”, rekla je Maya Sar uoči koncerta u Mostaru.
Maya će u gradu na Neretvi nastupiti 27. travnja u Hrvatskom kulturnom domu Herceg Stjepan Kosača.

Koncert u Mostaru će biti održan u okviru turneje “Live in Theatre”. Pjevačica je odlučila nastupiti u teatrima jer misli da je to prostor i ambijent koji je primjeren glazbi koju ona izvodi.

Naime, Maya je koncerte “Live in Theatre” održala u Banja Luci i Tuzli, a nakon Mostara, slijedi koncert u Sarajevu.

Na press konferenciji održanoj u Mostaru je rekla kako u Mostaru ima svoju publiku koja želi doći na njezin nastup, te je podsjetila da je u Mostaru promovirala svoj album “Krive riječi”.

Glazbeni producent Mahir Sarihodžić je rekao je kako će na koncertu biti i specijalni gosti koji će upotpuniti “europski show na visokoj razini”.

“Niti jedan grad neće biti zakinut za produkciju koja je na najvećoj mogućoj razini. Bend je jako impozantan i aranžmanski smo prilagodili sve pjesme”, rekao je Mahir Sarihodžić.

Izvor: http://www.bljesak.info/rubrika/lifestyle/clanak/maya-sar-mostaru-sprema-teatarski-show-za-pamcenje/155150

Leave a
Comment
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

“Budi zdrava!”

Voli se. Pregledaj se. Budi zdrava! #SHARE Drage moje, oktobar je mjesec borbe protiv raka dojke. U saradnji sa kompanijom AVON, dragom koleginicom Sanjom Doležal

Maya Sar oduševila publiku u Mostaru

Kantautorica Maya Sar održala je u Mostaru treći koncert u okviru regionalne turneje “Live in Theater”. Maya i njen desetočlani ansambl publici su priredili još